3. Sayfa:
banner175
Ulus Kavşağı'nda polis kontrolünde patlama
Denizli akşam saatlerindeki patlama sesiyle sarsıldı. Saat 22.00 sıralarında Ulus Kavşağı’ndaki trafik ışığının altında bulunan bir şüpheli paketin bulunduğu ihbarı üzerine polis geldi.
 
Polis çevrede güvenlik önlemi alıp paketi fünye ile patlattı. Patlamanın etkisi büyük oldu. Çevredeki bazı işyerlerinin camları kırıldı.
 
Olaydan sonra, paketin içinde parça tesirli bomba bulunduğu iddiaları ortaya atılırken, Denizli Valisi Hasan Karahan yazılı açıklama yaptı.
 
Karahan’ın saat 00.20 sıralarında yaptığı açıklamada, “02.03.2018 günü saat saat 22.00 sıralarında ilimiz Acıpayam yolu kavşağı ile  Ulus kavşağı kesişiminde şüpheli paket olduğu yönünde haber merkezine yapılan ihbar ile ilgili olay yeri çevresinde alınan güvenlik önleminden sonra bomba imha uzmanları tarafından  şüpheli paket kontrollü olarak patlatılmış herhangi can ve mal kaybı yaşanmamış olup detaylı çalışmalar başlatılmıştır” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku