3. Sayfa:
banner175
Umre yolcularının 191'i Denizli'ye geldi, 25 ‘i Ankara'da karantinada
 
 
Diyanet İşleri Başkanlığı; umreden dönen bir vatandaşta koronavirüse rastlanmasının ardından, umreden dönecek tüm vatandaşların bir bölümünü Ankara Gölbaşı’daki bir yurtta 14 gün gözlem altında tutulacağını açıkladı.
 
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dün gece yaptığı açıklamada umreden dönen bir vatandaşın koronavirüs testi sonuçlarının pozitif çıktığını açıkladı. Yaşanan olay sonrası Diyanet İşleri Başkanlığı, umreden dönecek tüm vatandaşların memleketlerine değil de Ankara’ya getirilmesi kararını aldı.
 
Denizli’ye dün inen uçakla 191 kişinin Suudi Arabistan’dan gelerek doğrudan Denizli’ye inerken, Denizli Müftüsü Mehmet Aşık, özel ya da devlet yoluyla olsun umreye giden ve dönüş yapacak olan tüm vatandaşların Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde hazırlanan Kredi Yurtlar Kurumu’na ait bir yurtta karantinaya alınacağını söyledi.
 
Denizli’den umreye giden 191 kişinin Denizli’ye döndüğünü belirten Aşık, “Daha önce gelen vatandaşlarımız hava alanlarında Sağlık İl Müdürlüklerimiz tarafından testlere tabi tutuldu. Denizlili 25 kişi umre dönüşü Ankara’da 14 gün misafir edilecek, gözlem altında tutulacak” dedi.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku