3. Sayfa:
banner175
Uyuşturucunun kucağındaki gençler...
Denizli’deki gençlerin uyuşturucunun kucağına düştüğünü gösteren görentelir habercikus.com isimli internet sitesinden Mehmet Özden’den geldi.
 
Özden, 15 Mayıs ve Topraklık mahallelerinde uyuşturucu bağımlısı gençlerin mesken tuttuğu üç metruk eve girdi.
 
Özden’in yanında mahalle sakini olduğunu söyleyen biri daha evleri geziyor ve gençlerle ilgili akıl almaz şeyler anlatıyor.
 
Mahalle sakini, Kocabaş’taki uyuşturucu kaynaklarının kurutulmasıyla; gençlerin Antalya ve İzmir’den daha pahalıya getirdikleri eroinleri burada tükettiğini söylüyor.
 
Gazeteci Mehmet Özden’in görüntülerinde eroin bağımlısı gençlerin kullandığı ekipmanlar da gösteriliyor. Alüminyum folyolar, eroin kaynatmakta kullanılan kola kutuları ve mumlar, enjektörler, ‘köpek bağlasan durmayacak’ evlerde gençler tarafından uyuşturucu için kullanılıyor.
 
Denizli’nin önemli bir sorununa dikkat çeken Gazeteci Mehmet Özden’in izniyle çektiği görüntüleri yayınlıyoruz:
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku