3. Sayfa:
banner175
Validen sarrafı soyan hırsızı yakalayan bekçilere plaket
Merkezefendi ilçesi Saraylar Mahallesi Bayramyeri Meydanı'nda bulunan Nazım Bağcı'ya ait kuyumcu dükkanına geçen pazartesi saat 02.00 sıralarında camı kırarak giren Abbas T., 50 bin TL değerindeki altını alıp, kaçmak istedi. Ancak devriye gezen gece bekçileri tarafından farkedildi. Yaklaşık 400 metre süren kovalamaca sonunda bekçiler, Abbas T.'yi yakaladı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, adli kontrol şartı getirilerek, serbest bırakıldı.
 
Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Abbas T.'yi yakalayan bekçiler Ali İhsan Yıldırım, Ahmet Yurtyapan ve Ahmet Kömür'ü makamında ağırladı. Demir, bekçileri tebrik ederek, plaket ile ödüllendirdi. Mevlüt Demir, "Bekçiler, geceleri sokaklarımızın huzurlu, halkımızın rahatça uyumasının en önemli unsurudur. Bekçilerimiz yaşamın her anında olmaya devam etmektedir. Bizler de rehavete kapılmadan Denizli için çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.
DHA / Deniz TOKAT
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
serhat könür 5 yıl önce

soy ismi yanlış yazmışsınız bekcinin adı soy adı ahmet könür kuzenim oluyor kendisi :)

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku