3. Sayfa:
banner175
Vatandaşın azmi, dolandırıcılara suçüstü yaptırdı
Kalabalık caddeleri mesken tutuyorlar. Lise dönemi kız çocuklarını hedefine alan dolandırıcalır, “2 dakikanızı alabilir miyim?” deyip usulca yaklaşıyor ve sonrasında lösemi hastası çocuklara bağış topladığını iddia ederek para koparmaya çalışıyor. Bazıları uyduruk dergiler satıyor. Elinde de nereden alındığı belli olmayan imzalı sözde bir yetkisi bulunuyor.
 
Bu kişilere verilen paralar hiçbir şekilde lösemi hastası çocuklara ya da LÖSEV’e ulaşmıyor. Bu bakımlı delikanlılar bu şekilde geçiniyor. sGenç kızların iyi niyetlerini istismar edip para topluyorlar.
 
Facebook’taki Denizli Trafik ve Yaşam Grubu yöneticilerinden Osman Başpınar, bu konuyu daha önce grupta dile getirmişti ama neticeye ulaşmamıştı. Bu kez facebook üzerinden canlı yayın yaparak hem Büyükşehir zabıtası hem de Denizli Emniyet Müdürlüğü’nü harekete geçirdi. Devlet Hastanesi bölgesinde karşılarında zabıta ve polisi gören gençlerden biri hemen kaçtı.
 
Diğeri ise yakalandı. Tabii bu durum bir suç teşkil etmiyor ne yazık ki... Yakalansalar da dilenciliğin bir suç olmadığı ülkemizde bu kişilere yasal yaptırımlar yerine vatandaşlarımızın itibar etmemesi gerekiyor.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku