Yabancı uyruklu kadınlara asitli saldırı
Karahayıt’ta bir otelde Özbekistan uyruklu kadın ile arkadaşına, sevgilisi tarafından asit atıldı. Kadının vücudunun tamamı yandı, arkadaşının çeşitli yerlerinde yanık oluştu. Bergen filminden sonra Denizli’de ikinci asitli saldırı vakası gerçekleştirildi. Ağır yaralanan kadın hastaneye kaldırıldı, olayın şüphelisini ise jandarma yakaladı.

Burada Özgün G. ile sevgilisi Kalandarova arasında iddiaya göre telefon yüzünden tartışma çıktı. Tartışma sırasında Özgün G. otele gelirken yanında getirdiği ve sonrasında banyoya koyduğu 3 litre asidi Kalandarova’nın üzerine savurdu. Olayda Kalandarova’nın vücudunun neredeyse tamamı yandı, arkadaşı Khaırullaeva’nın ise çeşitli yerlerinde yanık oluştu.
Özgün G. olay sonrası otelden taksi ile kaçtı, önce Denizli kent merkezine geldi ardından Nazilli’deki evine saklandı.
Olay sonrası gözlerini kaybettiği öğrenilen ve ağır yaralanan Kalandarova ile arkadaşı Khaırullaeva hastaneye kaldırıldı.
Jandarma ekipleri gerçekleştirdikleri operasyonda Özgün G.yi saklandığı evde yakalayarak gözaltına aldı.