3. Sayfa:
banner175
Yağmur ve sis kaza getirdi
BULDAN YOLUNDA TIR KAZASI
Buldan yolu  Tosunlar kavşağında, Pazartesi gece saatlerinde fayans tozu taşıyan bir TIR devrildi. Buldan istikametine seyir halindeki 64 BK 425 plakalı TIR, Yenice yol ayrımına gelmek üzereyken henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı kontrolden çıktı. Savrulmaya başlayan TIR yan yattı ve soluna doğru devrildi. TIR’ın devrilmesi ile birlikte Buldan’a doğru giden şerit trafiğe kapandı.
 


ÇEVREYOLUNDA TIR DEVRİLDİ
Çevreyolu Kumkısık çıkışında bu sabah saatlerinde virajı alamayan TIR yan yattı. Yan devrilen TIR, üst yoldan aşağı yola düşmek üzereyken son anda durdu. Olası bir facianın eşiğinden dönülen kazada TIR sürücüsü kazayı hafif yaralı olarak atlattı.
 


BULDAN GİRİŞİNDE SÜRÜCÜ ARAÇTA SIKIŞTI
Buldan girişinde sabah saatlerinde yoldan çıkan bir hafif ticari araç şarampole yuvarlandı. Kazada araç sürücüsü sıkıştı. Büyükşehir İtfaiyesi Kaza Kırım ekibinin müdahalesiyle kurtarılan sürücü yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
 


ORMAN ARACI KAZA YAPTI
Cankurtaran’da Tavas Orman İşletmesi Müdürlüğü’ne ait bir arazöz yağış nedeniyle kaydı ve yan yattı. Kazada yol trafiğe kapandı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku