3. Sayfa:
banner175
Yankesiciler 92 bin lira parasını çaldı
Olay, dün saat 11.00 sıralarında, Saraylar Mahallesi İstasyon Caddesi'nde meydana geldi. Bekir İncekara, İstasyon Caddesi'ndeki bir banka şubesinden 92 bin lira para çekip, dışarı çıktı. Caddede kaldırımda yürüyen ve işyerine doğru giden İncekara'nın yanına yaklaşan bir kişi, bilerek üzerine kustuktan sonra uzaklaştı. Yankesicilik şebekesi üyesinin kusma eylemini gerçekleştirmesinin ardından suç ortağı olan diğer ikisi, temizleme bahanesiyle İncekara'nın yanına yaklaştı.
 
Bu kişiler, üzerini temizler gibi yaptıkları İncekara'nın çantasındaki 92 bin lira parayı fark ettirmeden çalıp, gitti. Bir süre sonra parasının olmadığını gören İncekara, polisi aradı. Olay yerine gelen polis ekipleri, bankanın ve diğer işyerlerinin güvenlik kamera kayıtlarını inceleyerek, 3 yankesiciyi belirleyip yakalamak için çalışma başlattı. DHA / Ramazan ÇETİN
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku