3. Sayfa:
banner175
Yılbaşı kutlamasında diş hekimi öldü, iki kişi yoğun bakıma alındı
Olay, Güzelköy mahallesinde B.T.’ye ait evde meydana geldi. Mericulukus.tv’nin aktardığına göre, farklı mesleklerden 7 kişi villada yılbaşı kutlaması yaptı.
 
Sabahın ilk ışıklarında uykuya dalan grup, öğleye doğru uyandı. 30 yaşındaki diş hekimi Betül Karaayvaz’ın bir türlü uyanmaması üzerine grupta bulunan doktor, arkadaşına müdahale etti. Kaan Y. ve Süleyman A.Y.’nin de yataklarından kalkamaması üzerine eve sağlık ekipleri çağrıldı.
 
Ekipler Betül Karaayvaz’ın öldüğünü belirledi, durumları ağır olan Kaan ve Süleyman ise Denizli Devlet Hastanesi yoğun bakım servisine kaldırıldı. Ev sahibi B.T, V.T, Ö.D.A, ve N.T, ise tedbir amaçlı olarak hastaneye kaldırıldı.
 
Polis ekipleri ve Cumhuriyet savcısının olay yeri incelemesi sürüyor, ölümün ve yaralanmaların neden kaynaklandığı ise araştırılıyor.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku