3. Sayfa:
banner175
Zehir şehre girmeden yakalandı
Son yılların en tehlikeli uyuşturucusu kristal meth, gençleri tehdit etmeyi sürdürürken, polis de göz açtırmıyor. Denizli’den kiraladıkları araçla İstanbul’dan bu zehirden getiren iki kişiyi taşıyan aracı takibe alan polis Pınarkent kontrol noktasında durdurdu.
 
Araç içinde narkotik dedektör köpekle yapılan aramada aracın tavan bölümüne zulalanmış 104 gram kristal meth (metamfetamin) ele geçirildi. Kristal Methi Denizli’ye satmaya getirdikleri düşünülen O.Y ile M.Y  gözaltına alındı.
 
Polisin yaptığı başka bir operasyonda da eroin sattığı belirlenen ikisi Afgan uyruklu 3 kişi takibe alındı. Şüphelilere yapılan operasyonda 17 gram eroin ve yarım gram kokain ile 60 gram kenevir ele geçirildi.
 
5 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece uyuşturucu ticareti yapmaktan tutuklandı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku