3. Sayfa:
banner175
Zehir tacirlerine yolda baskın
Kötü hava koşullarını fırsata çevirmek isteyen uyuşturucu madde tacirlerinin Antalya’dan Denizli’ye satmak için uyuşturucu madde getireceği bilgisine ulaşan Jandarma, 7 Ocak günü Acıpayam’ın Alaattin Mahallesi ile 10 Ocak günü Pamukkale’nin Cankurtaran Mahallesi’nde gerçekleştirdiği iki ayrı operasyonda 3 özel araç içerisinde uyuşturucu madde getiren 11 kişiyi yakaladı.
 
Şüphelilerin üzerlerinde ve araçlarında yapılan aramalarda; 4 gram kokain, 201 gram eroin, 1 hassas terazi ve uyuşturucu satışından elde edildiği belirlenen 3 bin 800 lira ele geçirildi.
Operasyonda gözaltına alınan 11 kişiden 1’i adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 2 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 
Jandarma tarafından son on günde yapılan toplam 7 operasyonda; 211 gram eroin, 4 gram kokain, 37 gram bonzai, 40 gram esrar ve 25 gram metanfetamin ile birlikte 19 kişinin yakalandığı, 8 kişinin tutuklanarak cezaevine gönderildiği bildirildi.
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku