3. Sayfa:
banner175
Zeytinyağı tüccarının katil zanlısı tutuklandı
Olay, geçen pazar gün saat 20.00'de, Yenişehir Mahallesi'ndeki bir alışveriş merkezinin otoparkında meydana geldi. Otoparka park ettiği hafif ticari aracının yanına gelen zeytinyağı üreticisi Hüseyin Kayrak, yanına yaklaşan bir kişi tarafından pompalı av tüfekle göğsünden vurularak öldürüldü.
 
Denizli Emniyeti Cinayet Bürosu ekipleri, yaptığı araştırmada katil zanlısının döküm işletmesi bulunan Hüseyin K. olduğunu tespit etti. Polis, Hüseyin’i yakalayarak gözaltına aldı. Hüseyin’in ifadesinde, Kayrak ile daha önce ortak döküm işi yaptıklarını, bu işten doğan alacağı için senet verdiğini, ancak bununla kendisini sürekli tehdit edip para aldığını, borcunun ise hiç bitmediğini, bu nedenle en son telefonla tartıştıklarını ve kendisini otoparka çağırdığını söylediği öğrenildi. Sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Hüseyin K, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. DHA / Ramazan ÇETİN
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku