Acıpayam:
banner175
23 saat sonra kurtarılan madencinin durumu iyi
Yaklaşık 7 aydır çalışan Serin, başına gelen olaydan sonra madende çalışıp çalışmayacağına henüz karar vermediğini ifade ederek şunları söyledi:
 
“Madende çalışırken, birden göçük oldu, arkadaşım son anda kurtuldu. Üzerindeki tahkimatlar kırılmaya başlayınca ben de madenin içine doğru kaçarak kurtuldum. Göçük önümde meydana geldi. Kurtarılmayı beklerken, madenden çıkamayacağımı sandım. Aklıma ölüm geldi. Çocuklarımı son kez göremeyeceğimi düşündüm. Arkadaşlarımla sürekli göçüğün arkasından konuştuk. Onların sesini duyunca daha da rahatladım ve kurtarılmayı bekledim. Ben de madende beklerken tekrar göçük ihtimaline karşı üzerime tahkimat kurarak güvenlik önlemimi aldım. Çökme ihtimaline karşı altında bekledim. Sonra arkadaşlarım beni kurtardı. Madende tekrar çalışıp çalışmayacağıma ise henüz karar vermedim. Ama mecburen geçim parası için çalışmak zorundayız.”
 
Hastanede eşinin başından ayrılmayan Fatma Serin ise, artık madende çalışmasını istemediğini belirterek, “Madende çalışmak kolay değil, çocuklarımın yetim kalka riski var. Madene girdim, eşimin sesini göçüğün arkasından duyunca rahatladım. Madende çalışmasını istemiyorum, karnımızı doyururuz” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Gölhisar yolundaki kazada Acıpayamlı esnaf...
Acıpayam’da bilgisayar ve güvenlik kameraları işi yapan 39 yaşındaki İbrahim Özgün, Gölhisar yolunda...

Haberi Oku