Acıpayam:
banner175
Acıpayam depremi sonrası değerlendirme toplantısı
Acıpayam’da, 20 Mart'ta meydana gelen, çok sayıda ev ve iş yerinin hasar gördüğü, aletsel büyüklüğü 5.5 olan deprem sonrası yapılan çalışmalara ilişkin değerlendirme toplantısı düzenlendi. Denizli Valisi Hasan Karahan'ın başkanlık yaptığı toplantıya; Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer, Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Fikret Büyüksoy, İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürü Ali Etiz de katıldı. Vali Karahan, toplantıda yaptığı konuşmada, depremzedelerin yaralarının sarılması için çalışmaların devam ettiğini belirterek, "İçişleri Bakanlığımız başta olmak üzere ilgili bakanlıklarımızla gerekli görüşmeleri yapıyoruz. Gayretimiz bölgedeki depremzede vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamadan normal yaşantılarını sürdürülebilir duruma gelmeleri" dedi.
 
AFAD ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü yetkilileri, Acıpayam depremiyle ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Toplantıda, deprem sonrası afet bölgesinde hasar gören 21 mahallede yaşayanlar için 2 merkez çadır ile kentte toplam 1640 çadır kurulduğu, 3 bin 32 battaniye, 1358 yatak dağıtıldığı belirtildi. Afetzedelerin geçici barınmalarının sağlanabilmesi amacıyla 268 konteyner dağıtıldığı açıklandı.
DHA / Deniz TOKAT
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Gölhisar yolundaki kazada Acıpayamlı esnaf...
Acıpayam’da bilgisayar ve güvenlik kameraları işi yapan 39 yaşındaki İbrahim Özgün, Gölhisar yolunda...

Haberi Oku