Acıpayam:
banner175
Acıpayam Dernekler Birliğinden Başkan Zolan'a ziyaret
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Acıpayam ilçesinde faaliyet gösteren 16 dernek ve 6 mahalle temsilciliğinin oluşturduğu Acıpayam  Dernekler Birliğini kabul etti. Ziyarete, Acıpayam Dernekler Birliği Temsilcisi Ramazan Kanlık ile Acıpayamlılar Derneği Başkanı Nurcan Sağırgan, Girenizliler Derneği Kurucu Başkanı Sabit Kızılhan, Girenizliler Derneği Başkanı Mehmet Öztan, Alaaddinliler Derneği Başkanı Hüseyin Okcan, Kocapınarlılar Derneği Başkanı Sezai Söylemez, Kumafşarlılar Derneği Başkanı Ramazan Afşar ve Yardımcısı Mehmet Doğaç, Yassıhöyüklüler Derneği Başkanı Mehmet Ali Turhan, Yazırlılar Derneği Başkanı Serkan Kar ve Olukbaşı Mahalle Temsilcisi Mustafa Dağ katıldı. Acıpayam Dernekler Birliği Temsilcisi Ramazan Kanlık, 16 dernek ve 6 mahalle temsilciliğinden oluşan bir birlik olduklarını belirterek, “Bu vesile ile sizleri ziyaret ederek birliğimizi tanıtmak istedik” dedi.
 
“Her zaman yanınızda oluruz”
 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, sivil toplum kuruluşlarının öneminden bahsederek, “Hemşeri dernekleri özelinde en önemlisi doğduğun yeri unutmamak ve bunu da gelecek nesillere aktarabilmek. Bu noktada dernek ve birlik anlamındaki adımınızı önemsiyorum. Ben güzel şeylerin çıkacağına inanıyorum. Etkinliklerinizde ve organizasyonlarınızda bizde aranızda olmaktan mutluluk duyarız. Her zaman yanınızda oluruz. Güzel ve toplumun yararına olacak, birleştirici işlerde birlikte oluruz. Siz birliktelik sağlayarak bir adım öne geçmişsiniz. Birliğiniz hayırlı olsun” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Gölhisar yolundaki kazada Acıpayamlı esnaf...
Acıpayam’da bilgisayar ve güvenlik kameraları işi yapan 39 yaşındaki İbrahim Özgün, Gölhisar yolunda...

Haberi Oku