Acıpayam:
banner175
Acıpayam'ın 5 mahallesinde altyapı atağı
Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ), Acıpayam İlçesinin Gölcük Mahallesi'nde yaşanan içme suyu sıkıntısına son vermek için proje başlattı. Uzun yıllar önce yapıldığı ve günümüz ihtiyaçlarını karşılayamadığı için Gölcük'te başlatılan  içme suyu projesi kapsamında bölgeye hizmet verecek 1 adet içme suyu sondaj kuyusu ve 1 adet 500 metreküplük içme suyu depo çalışması tamamlandı. Denizli Büyükşehir DESKİ söz konusu mahalleye ayrıca 55.000 metre içme suyu hattı döşeme çalışması başlattı.
 
10 bin metre kanalizasyon hattı döşenecek
 
Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğü ayrıca Acıpayam ilçesinde alt yapısı bulunmayan bazı mahallelerde kanalizasyon çalışması başlattı. Büyükşehir Belediyesi DESKİ, tarafından başlatılan proje kapsamında Acıpayam Merkez Yukarı, Çamlık, Aşağı ve Yeni Mahalleye toplam 10.000 metre kanalizasyon hattı döşenecek.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Gölhisar yolundaki kazada Acıpayamlı esnaf...
Acıpayam’da bilgisayar ve güvenlik kameraları işi yapan 39 yaşındaki İbrahim Özgün, Gölhisar yolunda...

Haberi Oku