Acıpayam:
banner175
Acıpayam yüzme havuzuna kavuşuyor
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın açıkladığı 121 Dev Proje kapsamında yer alan 7 yüzme havuzundan birisi olan Acıpayam Kapalı Yüzme Havuzunda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.



Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan ve beraberindeki heyet bir süre önce yapımına başlanan tesisteki çalışmaları inceledi. 3800 metrekare alanda inşa edilecek kapalı yüzme havuzu tamamlandığında Acıpayam’ın en önemli spor komplekslerinden birisi olacak. Tesiste 1 adet eğitim havuzu, 1 adet yarı olimpik yüzme havuzu, 2 adet çok amaçlı kullanılabilir spor ve toplantı salonu, idare alanı ve kafeterya inşa edilecek.
 
“Acıpayam’da yüzme bilmeyen kalmayacak”
 


Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, incelemenin ardından yaptığı açıklamada, Acıpayam’a verdikleri sözleri bir bir yerine getirdiklerini belirterek, “121 Dev Proje kapsamında sözünü verdiğimiz Acıpayam Kapalı Yüzme Havuzu inşaatına başladık. İnşaatımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Burada vermiş olduğumuz sözler vardı. Bu sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Biz ‘Denizli’nin merkezinde ne varsa ilçelerimizde de o olacak’ sözü ile yola çıktık. Bu kapalı yüzme havuzumuz tamamlandığında burada öğrencilerimiz, gençlerimiz,  hanım kardeşlerimiz ve arzu eden herkes ücretsiz olarak hem kurs alacaklar hem de yüzme imkanına kavuşacak. Yüzme bilmeyen çocuklarımız burada yüzme öğrenecek. Acıpayam’da yüzme bilmeyen kalmayacak” dedi.
 


“İnsanımıza yapılan yatırım her zaman önceliğimizdir”
 
Başkan Zolan, sözlerine şöyle devam etti: “İnsanımıza yapılan yatırım her zaman önceliğimizdir. Buranın yapımında birçok emek ve katkı var.  Buranın arazisini Acıpayam Belediye Başkanımız Hulusi Şevkan bize devretti. Bize tahsis edilen bu arazinin üzerine de biz kapalı yüzme havuzumuzu inşa ediyoruz. Bu tesis Acıpayam’a ve çevre ilçelerimize hizmet edecek. İnşaatımızı en kısa sürede tamamlayarak açılışını hep birlikte gerçekleştireceğiz.”  
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Gölhisar yolundaki kazada Acıpayamlı esnaf...
Acıpayam’da bilgisayar ve güvenlik kameraları işi yapan 39 yaşındaki İbrahim Özgün, Gölhisar yolunda...

Haberi Oku