Acıpayam:
banner175
Acıpayam'da 36 kişi FETÖ'den yargılanacak
Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı, Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Delet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında Acıpayam iddianamesini hazırladı.
 
Başsavcılık’tan yapılan açıklamada  FETÖ ile bağlantılı olduğu belirtilen Acıpayam Yıldız Basım Yayın Dağıtım Turizm Özel Eğitim Gıda Pazarlama A.Ş’ye bağlı 5 farklı pansiyon ile 22 Kasım’daki KHK ile kapatılan Acıpayam Genç Esnaf Tüccar İş Adamı ve Sanayiciler Derneği’nde inceleme, arama ve el koyma işlemlerinin yapıldığı belirtildi.
 
Başsavcılık, “Tüm bu işlemler neticesinde FETÖ/PDY'nin Acıpayam ilçesindeki yapılanması kapsamında 23 tutuklu toplam 36 şüpheli hakkında FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü Üyeliği suçundan Denizli Ağır Ceza Mahkemesi nezdinde kamu davası açılmıştır” açıklaması yaptı.
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Gölhisar yolundaki kazada Acıpayamlı esnaf...
Acıpayam’da bilgisayar ve güvenlik kameraları işi yapan 39 yaşındaki İbrahim Özgün, Gölhisar yolunda...

Haberi Oku