Acıpayam:
banner175
Acıpayam'da öğrencilere güvenli sürüş ve kontrol eğitimi
Konferansa İl Jandarma Alay Komutanlığı’ndan Yarbay Yüksel Çiçek, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili İbrahim Çiçekdemir, Okul Müdürü Ali Tüfekçi, Acıpayam ve Çameli Jandarma Trafik Ekibi ve okul öğrencileri katıldı.
 
Okulun konferans salonunda slayt ve film destekli gösterilere Motorsiklet Sürücüleri Eğitmeni Aydın Sarı tarafından detaylı bir şekilde anlatıldı.
 
İLERİ SÜRÜŞ
Aydın Sarı, “İleri sürüş, ileride, bize zarar verecek tüm riskleri ön görüp güvenlik tedbirlerini, savunucu şekilde alarak, sistemli ve sakin yapılan sürüştür” dedi.
 
ÖNCE GÜVENLİK
Aydın Sarı anlatımlarında “İleri Görüş” ve ileride meydana gelebilecek olanları önceden tahmin etmek ve tedbir almak konuları ile motorsiklet sürücülerinin kaliteli kask ve donanımlı kıyafet giymeleri konusunda uyardı.
 


Slay ve filmlerle motorsiklet sürücülerinin yaşadıkları anlatılırken bir çok konu ise akıllarda kalacak şekilde açıklamalı olarak aktarıldı.
 
Konferans sonunda anlatımların içinden sorular soran Aydın Sarı’ya doğru cevap veren öğrencilere kask ve eldiven hediye edildi.
 
ANLANDA UYGULAMALI ANLATIM
Daha sonra okul bahçesinde sürücülerin hayati önem taşıyan tedbirler konusunda anlatımı yer aldı. Motorsikletli sürücüler öğrencilere uygulamalı anlatımında kesinlikle yavaş sürüş yapmaları konusunda dikkat çekildi.
 
Öte yandan bu eğitimlerin önümüzdeki haftalarda diğer okullarda devam edeceği belirtildi.
 
Haber ve Fotoğraflar : Ramazan Alkan / Acıpayam Gazetesi.com
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Gölhisar yolundaki kazada Acıpayamlı esnaf...
Acıpayam’da bilgisayar ve güvenlik kameraları işi yapan 39 yaşındaki İbrahim Özgün, Gölhisar yolunda...

Haberi Oku