Acıpayam:
banner175
Acıpayam'da TIR'la otomobil çarpıştı
Edinilen bilgilere göre, Antalya yönünden Denizli istikametine seyir halinde olan mermer yüklü TIR Aynes kavşağına geldiğinde, Çameli yönünden gelen 20 KR 998 plakalı Ali İhsan Gözen idaresindeki otomobil ile çarpıştı.


 
Meydana gelen trafik kazasında çarpışmanın etkisiyle meydanda bir tur dönen otomobilin sürücüsü Ali İhsan Gözen bulunduğu yerden fırlayarak sağ kapıdan dışarı sarktı ve ağır şekilde yaralandı.
 
Ağır yaralı sürücüyü, diğer sürücüler araç içerisinden çıkarırken bir başka araçta bulunan ve hemşire olduğu öğrenilen kadın ilk müdahaleyi yaptı.
 


Kısa sürede kaza yerine gelen sağlık ekipleri yaralı sürücüyü gerekli müdahaleyi yaparak Acıpayam Devlet Hastanesine kaldırdı. (Haber & Fotoğraf : Ramazan Alkan – Acıpayam Gazetesi.com)
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Gölhisar yolundaki kazada Acıpayamlı esnaf...
Acıpayam’da bilgisayar ve güvenlik kameraları işi yapan 39 yaşındaki İbrahim Özgün, Gölhisar yolunda...

Haberi Oku