Acıpayam:
banner175
Acıpayamlı gençler ayıp etti
Acıpayam Belediyesi, bakıma ihtiyaç duyan ilçe stadının çevresinde düzenleme yaptı. Yeşil alan düzenlemesiyle ilçe halkına dinlenebilecek bir alan yaratan belediyenin çalışmasına gençler zarar verdi. Yeni ekilen çimlerin üzerinde motosikletin itici tekerleğini boşa döndürerek birden kalkış anlamına gelen drift yapan gerçler Belediye Başkanı Hulusi Şevkan’ı kızdırdı.
 
Başkan Şevkan Facebook hesabından çimlerin son halini ve sitemini paylaştı:
“Sevgili Gençler, yaşınızın gereği heyecanınızı anlıyoruz. Sizlere doğa ortamlarında motorlarınızı sürebileceğiniz ortamların oluşturulması gereğine inanıyoruz. 56 bin kardeşimiz bizden hizmet bekliyor.Hatta motoru, bisikleti bırakın, ayağında ayakkabısı ve çorabı olmayan kardeşlerimiz ve yavrularımız var. Sizleri hoş karşılıyoruz,ama daha da duyarlı olmanızı istiyoruz. Unutmayın memleketimizin her karışında hepimizin alın terleri var. Alın terlerimizi boşa harcamayalım.”
Sevgili Gençler, yaşınızın gereği heyecanınızı anlıyoruz. Sizlere doğa ortamlarında motorlarınızı sürebileceğiniz ortamların oluşturulması gereğine inanıyoruz. 56 bin kardeşimiz bizden hizmet bekliyor.Hatta motoru, bisikleti bırakın, ayağında ayakkabısı ve çorabı olmayan kardeşlerimiz ve yavrularımız var.
Sizleri hoş karşılıyoruz,ama daha da duyarlı olmanızı istiyoruz. Unutmayın memleketimizin her karışında hepimizin alın terleri var. Alın terlerimizi boşa harcamayalım. SİZLERİ ÇOK SEVİYORUZ.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Gölhisar yolundaki kazada Acıpayamlı esnaf...
Acıpayam’da bilgisayar ve güvenlik kameraları işi yapan 39 yaşındaki İbrahim Özgün, Gölhisar yolunda...

Haberi Oku