Acıpayam:
banner175
Acıpayamlıların ağaç sevgisi tüm dünyaya örnek olsun
İÇİNDEN AĞAÇ GEÇEN RESTORAN
 
 
Erol Erzi, yıllardır işlettiği restoranını genişletmek istedi ama kendi diktiği 5 çam ağacını kesmeye kıyamadı. İşletmenin planını değiştirdi ve ağaçları kesmeden bir formül üretti. Erol Amca bu haliyle alkışı hak etti.
 
BEN BİR CEVİZ AĞACIYIM HANENİN İÇİNDE
 
 
Acıpayam’a bağlı Yazır mahallesinde yaklaşık 50 yıl önce dikilen ceviz ağacının zarar görmemesi için elinden gelen tüm çabayı harcayan Hasan Doğan, “Dedemden kalan 50 yıllık ceviz ağacına gözümüz gibi bakıyoruz. Ona bir zarar gelmemesi için gerekli özeni gösteriyoruz. Evimizin içindeki bu ağacın meyvesini yiyor gölgesinde yaşıyoruz. Ağaç sevgisi bizim içimizde öyle bir yer etmiş ki ondan asla vaz geçemeyiz. Yine dedemin diktiği bu ceviz ağacı bizim için çok önemli. Manevi değeri çok büyük şeklinde konuştu.
 
HER BEBEĞE BİR FİDAN
 
 
Acıpayam Devlet Hastanesi, Bebek Dostu Hastane seçilmesini çok çevreci bir eylemle kutladı: Acıpayam Devlet Hastanesi'nde bu yıl doğan 52 bebek adına hatıra ormanına, birer çam fidanı dikildi.
 
MEŞE AĞAÇLI YOL
 
 
Burası da Acıpayam Aşağı Mahalle Göktürk Sokak... Tarihi Meşe Ağacı, yol düzenlemesinin ortasında kaldı ama bu yolu kullananlar, ağacın çevresinden geçmek zorunda...(Fotoğraf: Ramazan Alkan)
 
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Gölhisar yolundaki kazada Acıpayamlı esnaf...
Acıpayam’da bilgisayar ve güvenlik kameraları işi yapan 39 yaşındaki İbrahim Özgün, Gölhisar yolunda...

Haberi Oku