Acıpayam:
banner175
Alevler, Acıpayam'da 1,5 hektar kızılçam ormanını küle çevirdi
Acıpayam'ın Yolçatı Mahallesi ile Akseki mevkisi arasındaki kızılçam ağaçlarıyla kaplı ormanlık alanda, dün saat 15.30 sıralarında, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Alevler, rüzgarın da etkisiyle büyüdü. Yangına, Acıpayam ve Çameli Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerince, 3 arazöz, 2 su ikmal aracı ve 20 personelle müdahale edildi. Yaklaşık 3 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alınan yangında 1,5 hektar alan, zarar gördü.
 
Denizli Orman Bölge Müdürü Korucu, yangının dün öğle saatlerinde genç kızılçam ormanlarının bulunduğu noktada başladığını belirterek, "Acıpayam ve Çameli İşletme Müdürlüğü ekipleri, yangına etti. Rüzgar nedeniyle söndürme çalışmalarında güçlük yaşandı. Yaklaşık 3 saatlik bir çalışmanın ardından alevleri söndürdük. Yangının çıkış nedenini araştırıyoruz" dedi. DHA / Acıpayam - Deniz TOKAT
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Gölhisar yolundaki kazada Acıpayamlı esnaf...
Acıpayam’da bilgisayar ve güvenlik kameraları işi yapan 39 yaşındaki İbrahim Özgün, Gölhisar yolunda...

Haberi Oku