Acıpayam:
banner175
Denizli'deki 15 mahallede hayvanlar karantinaya alındı
Akalan Mahallesi Aligöz Mevkii'ndeki bir büyükbaş hayvan çiftliğinde şap hastalığı tespit edildi. Hastalığın tespit edilmesinin ardından acil toplanan Acıpayam İlçe Hayvan Sağlığı ve Zabıtası Komisyonu, aldığı karar gereği Akalan, Bedirbey, Dedebağı, Yumrutaş, Yeşildere, Kumafşarı, Köke, Gedikli, Pınaryazı, Yeniköy, Aşağı Mahalle, Yukarı Mahalle, Çamlık, Yeni Mahalle ve Gedikli mahallelerine hayvan giriş çıkışlarını yasakladı. 
 
Acıpayam Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Veteriner Hekim Uğur Toscalı, belirtilen mahallelerde her türlü hayvan hareketinin durdurulduğunu belirterek, bu mahallelerden sadece kesime gidecek hayvanlara hareket izni verileceğini ve Acıpayam Canlı Hayvan Pazarı'nın şap hastalığı nedeniyle kapatıldığını söyledi. Ayrıca Toscalı, belediyenin Canlı Hayvan Pazarı'nda başlattığı temizlik ve dezenfeksiyon işlemlerinin devam ettiği belirtildi.  DHA / Acıpayam - Ramazan ÇETİN
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Gölhisar yolundaki kazada Acıpayamlı esnaf...
Acıpayam’da bilgisayar ve güvenlik kameraları işi yapan 39 yaşındaki İbrahim Özgün, Gölhisar yolunda...

Haberi Oku