Acıpayam:
banner175
Komşuların dikkati, yaşlı adamı ölümden kurtardı
Edinilen bilgilere göre, Acıpayam Sanayi Caddesindeki evinde yalnız yaşayan 80 yaşındaki Mustafa Azimli’nin ışıklarının yanmadığını gören komşuları eve gelerek zili uzun süre basmalarına ve çağırmalarına rağmen cevap alamadılar.

Durumdan şüphelenen komşuları hemen polise haber verdi. Polis eve gelmesiyle birlikte, çilingirin kapıyı açmasıyla yaşlı şahıs evinde yerde yarı baygın halde bulundu.

Sağlık ekiplerinin kısa sürede gelmesiyle yaşlı şahıs hemen Acıpayam Devlet Hastanesine kaldırıldı ve buradaki müdahalenin ardından Denizli Devlet Hastanesi sevk edildi.

Emekli astsubay olan ve yalnız yaşayan 80 yaşındaki Mustafa Azimli’nin sobadan sızan karbonmonoksit gazından etkilendiği tahmin ediliyor. (Acıpayam Gazetesi.com)
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Gölhisar yolundaki kazada Acıpayamlı esnaf...
Acıpayam’da bilgisayar ve güvenlik kameraları işi yapan 39 yaşındaki İbrahim Özgün, Gölhisar yolunda...

Haberi Oku