Acıpayam:
banner175
PASVAK, Kırca'yı hiç yalnız bırakmadı
PASVAK Başkanı Prof. Dr. Bülent Topuz, “Başta Denizli Sanayi Odası olmak üzere, Aysiad, Ticaret Borsası, Yerel İnisiyatif Derneği ve Sayın Valimiz Hasan Karahan bu çabaya maddi manevi destek çıktığı için teşekkür ederiz. Organizasyon için Acıpayam Belediye Bakanı Hulusi Şevkan ve Kırca Köyü Muhtarı Naile Kaya da organizasyon desteklerini sağladıkları için ayrıca tebrik ederim. Bu uygulama ile Pasvak hızlı intikal ve sürdürülebilirlik, diğer taraftan olası toplumsal dayanışma için yapılacak katkıların organizasyonu bakımından güzel bir, uygulamalı tecrübe elde etmiştir. Denizli, Kırca köyünde toplumsal dayanışmanın güzel bir örneğini vermiştir” dedi.
 
Mahalle muhtarı Naile Kaya ise, “Depremde köyümüzde 15 ev yıkıldı, toplam 80 ev için hasar tespiti yapıldı ve yıkılma kararı alındı. İçinde tuvalet, banyo ve mutfak bulunan 21 metrekarelik 23konteynerda ve AFAD’ın kurduğu çadırlarda yaşıyor halkımız.. Çadır alanı köye uzak olduğundan dolayı köyde yemek düzenimiz kısıtlı. Her akşam Pasvak Aşevi’nden gelen yemek ile deprem bölgemizde hep birlikte iftar yapıyoruz. İftar sonrası her akşam sırayla konteynırın birinde toplanıp çay içip sohbet ediyoruz. Bu şekilde birbirimize destek olmaya yaralarımızı sarmaya çalışıyoruz. Yemek destekçileri arasında bulunan Denizli Sanayi Odası, Denizli Ticaret Odası, Denizli Valimiz Sayın Hasan Karahan’a, Yerel İnisiyatif Derneği ve AYSİAD’ a teşekkür ederiz. Her akşam bize sıcak yemek gönderen Pasvak Aşevi’ne ayrıca gönülden teşekkür ederiz” diye konuştu.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Gölhisar yolundaki kazada Acıpayamlı esnaf...
Acıpayam’da bilgisayar ve güvenlik kameraları işi yapan 39 yaşındaki İbrahim Özgün, Gölhisar yolunda...

Haberi Oku