Acıpayam:
banner175
PAÜ'den Acıpayam'a bilimsel hayvancılık merkezi
Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ başta olmak üzere, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Erdinç Duru ve Prof. Dr. Rafet Kılınçarslan, Yapı İşleri Daire Başkanı Hamit Tok ve Yapı İşleri Daire Başkanlığı yetkililerinden oluşan heyet, Acıpayam’da yapılması planlanan araştırma merkezine ait araziyi gezerek, yapılacak inşaatın teknik detayları konusunda bilgi aldı.
 
Ayrıca, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ ve beraberindeki heyet Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan’ı makamında ziyaret ederek, inşaat projesi hakkında karşılıklı görüşme yaptı. Yapılan görüşmede ayrıca gelecekte yapılabilecek projeler de değerlendirildi.
 
Ziyaretin ardından Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ ve beraberindeki heyet, Acıpayam MYO’ya giderek Acıpayam MYO Müdürü Prof. Dr. Hüseyin Turgut ve öğretim üyeleri ile Acıpayam MYO binasının yapılan iyileştirme ve altyapı çalışmaları konularında görüşerek, son durum hakkında bilgi aldı.
Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ ve beraberindeki heyet son olarak inşaatı devam eden Serinhisar MYO’yu da ziyaret ederek Serinhisar Belediye Başkanı Mehmet Kobaş ve Serinhisar MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kemal Göz’den yapılan çalışmalar hakkında ve gelecekte yapılması planlanan projelerle ilgili bilgi aldı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Gölhisar yolundaki kazada Acıpayamlı esnaf...
Acıpayam’da bilgisayar ve güvenlik kameraları işi yapan 39 yaşındaki İbrahim Özgün, Gölhisar yolunda...

Haberi Oku