Acıpayam:
banner175
Savcıyım, dedi yaşlı kadının 10 bin lirasını dolandırdı
Edinilen bilgilere göre, Acıpayam’da 60 yaşındaki yaşlı bir kadına telefonla arayan kişiler iddiaya göre kendisini savcı olarak tanıtarak banka hesabından terör örgütüne para aktarıldığını belirterek para istediler. Telefon görüşmelerinin ardından korkuya kapılan ve arayan kişilere inanan yaşlı kadın temin ettiği 10 bin lirayı buluşma yerine gelen kişiyi teslim etti. Aradan birkaç gün geçtikten sonra yine aynı kişiler telefonla yaşlı kadından yeniden para istemesi üzerine, kadın durumu polise bildirdi.
 
İhbarı alan polis yaptığı titiz çalışma sonucu telefonla kendisini savcı olarak tanıtan kişiyi Acıpayam’da kıskıvrak ele geçirdi. Yapılan araştırma sonucu bu kişiyle bağlantılı oldukları belirlenen diğer iki kişi de bir araçla kaçmaya çalışırken komşu bir ilçede yakalanarak Acıpayam’a getirildi. Soruşturmanın derinleştirilmesiyle birlikte aynı kişilerin bir hafta öncede Acıpayam’da bir başka kadından aynı yöntemle 13 bin lira aldıkları belirlendi. Emniyetteki ifadelerinin ardından adli makamlara sevk edilen C.B., M.T. ve M.A. çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandılar. Dolandırıcılık iddiasıyla tutuklananlardan birinin Diyarbakır, ikisinin de Adana nüfusuna kayıtlı oldukları öğrenildi.
 
Acıpayam Gazetesi
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Gölhisar yolundaki kazada Acıpayamlı esnaf...
Acıpayam’da bilgisayar ve güvenlik kameraları işi yapan 39 yaşındaki İbrahim Özgün, Gölhisar yolunda...

Haberi Oku