Babadağ:
banner175
Babadağ tehlikenin büyüğünü atlattı

Yangın 45 yaşındaki Hatice Küçük’ün evinin üst katında başladı. İki katlı ahşap binadaki yangın kısa sürede büyüdü Hatice Küçük, Mustafa Güneş ile Mehmet Kayalı’nınevlerini tamamen sardı. İtfaiye yolların darlığı nedeniyle müdahalede yetersiz kalınca yangın helikopteri devreye girdi. Üç ev kurtarılamadı ama Hüseyin Çakır ile Mehmet Dedemoğlu’nun evlerinde maddi hasar meydana geldi.
 

Vali Ahmet Altıparmak, yangının hemen ardından olay yerine gitti. Yangının ilk dakikalarından itibaren olay yerinde olan Babadağ Belediye Başkanı Salim Demirezen Vali Altıparmak’a bilgi verdi. Vali Altıparmak, zarar gören vatandalar için devletin imktanlarının seferber edilmesini istedi. Vatandaşlarla görüştü, geçmiş olsun dileklerini iletti.
 
Belediye Başkanı Demirezen ise evlerin bitişik, sokakların da dar olması nedeniyle yangının hızlı büyüdüğünü belirtti, vatandaşların zararlarının karşılanacağını söyledi.
 

banner209
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Babadağ’da iki heyelan meydana geldi, bir...
Denizli’nin heyelanlarla gündeme gelen ilçesi Babadağ’da iki ayrı heyelan meydana geldi. Göveçlik-Denizli...

Haberi Oku