Babadağ:
banner175
Babadağ'da iki heyelan meydana geldi, bir ev boşaltıldı
DENİZLİ-BABADAĞ YOLUNDA HEYELAN MEYDANA GELDİ
Denizli’yi Göveçlik üzerinden Babadağ’a bağlayan dağ yolunda heyelan meydana geldi. Bir süre kapalı kalan yol, iş makineleriyle kullanıma açıldı.

Heyelan, Denizli-Babadağ yolunda Altındere mahallesi yakınlarında meydana geldi. Son dönemdeki yağışlar nedeniyle gevşediği tahmin edilen toprak, kaya parçaları ile birlikte yola indi. İş makineleriyle yol trafiğe açıldı.

İKİ EV HASAR GÖRDÜ
Babadağ ilçe merkezi Gazi Mahallesinde bulunan 2 evde toprak kayması sonrası çökme oluştu. Durumu fark eden vatandaşlar durumu 112 acil çağrı merkezine bildirdi.
AFAD ve Jeoloji Mühendisleri Odası bölgede inceleme yaptı. Babadağ Kaymakamlığı tarafından evlerden biri için tahliye kararı verildi. Maddi zarar gören evlerde herhangi bir cana zarar gelmemesi teselli etti.
Denizli’nin en yüksek rakımlı ilçelerinden birisi olan Babadağ daha önce de çok sayıda heyelan meydana gelmişti. Evlerin dik yamaçlara kurulu olduğu ilçede heyelan nedeniyle bir mahalle boşaltılmış, aileler TOKİ evlerine yerleştirilmişti.
Dün de, Denizli’yi Göveçlik üzerinden Babadağ’a bağlayan dağ yolunda heyelan meydana geldi. Bir süre kapalı kalan yol, iş makineleriyle kullanıma açıldı.

 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Çardak ve Babadağ’da kura ile TOKİ konutları...
Toplu Konut İdaresi’nin Babadağ ve Çardak’ta yaptığı konutlar, kura çekimi ile hak sahiplerine dağıtıldı....

Haberi Oku