Babadağ:
banner175
Babadağ'da keşkek hayrı
Babadağ Ahıllı Yardımlaşma Yaşatma ve Kültür Derneği tarafından her yıl düzenlenen keşkek hayrının bu yıl da 16.’sı düzenlendi. Düzenlenen keşkek hayrında; CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, CHP Denizli İl Başkanı Mahir Akbaba ve çok sayıda davetli Babadağ Ahıllı Yardımlaşma Yaşatma ve Kültür Derneği’nin yöneticilerini yalnız bırakmadı.
 
Havanın yağışlı olmasına aldırış etmeyen yaklaşık 7.000 vatandaş, hayır alanına akın etti. Yapılan keşkekler, imece usulü vatandaşlara ikram edildi.
 
Babadağ Ahıllı Yardımlaşma Yaşatma ve Kültür Derneği yöneticileri, ''Yıllar öncesine dayalı olan bu geleneğimizin amacı vatandaşlarımızı bir arada tutmak ve hayırlara vesile olmaktır. Yurtdışından bu geleneği yerinde görmek isteyen gurbetçiler bile bu günleri görmek için sabırsızlanıyorlar. Keşkek hayrımız önümüzdeki yıllarda farklı programlar çerçevesinde devam edecektir” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Babadağ’da iki heyelan meydana geldi, bir...
Denizli’nin heyelanlarla gündeme gelen ilçesi Babadağ’da iki ayrı heyelan meydana geldi. Göveçlik-Denizli...

Haberi Oku