Babadağ:
banner175
BASİAD'dan onur üyeliği jesti
Şeref Arpacı başkanlığındaki BASİAD Yönetim Kurulu, Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı’yı onur üyeliği verildi. Babadağ Belediyesi ve BASİAD ortaklığına anlam katan Onur Üyeliği önümüzdeki süreçlerden BASİAD ve Babadağ Belediyesi’nin ortak çalışmalarının devam edeceğinin göstergesi oldu.
 
“BASİAD EN ÖNEMLİ DEĞERİMİZ”
Başkan Atlı “Babadağımız doğası, tarihi, üretimi gibi pek çok özelliği ile eşsiz değere sahip bir ilçemiz. Ancak tüm bunlardan daha değerlisi ilçemizin yetiştirdiği insanlarımızdır. Bugün Babadağ nüfusunun kat bekat fazlası ülkemizin dört bir yanında hatta farklı ülkelerde ekonomiye, bilime, sanata yatırımlar yaparak hepimizi gururlandırıyor. Bu değerli hemşehrilerimizin ortak çatısı olan BASİAD ilçemiz için en önemli değerdir. Şeref Arpacı Başkanımızın öncülüğünde hareket eden bu kıymetli oluşumun üyeleri şahsıma Onur Üyeliği’ni layık gördüler. Bende her şeyden önce bir Babadağlı olarak ilçemizin kalkınması, gelişmesi ve Babadağlılara yakışır bir konuma gelmesi için elimden geleni yapacağım. Beni Onur Üyeliği’ne layık gören başta Şeref Arpacı olmak üzere tüm BASİAD üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Babadağ’da iki heyelan meydana geldi, bir...
Denizli’nin heyelanlarla gündeme gelen ilçesi Babadağ’da iki ayrı heyelan meydana geldi. Göveçlik-Denizli...

Haberi Oku