Babadağ:
banner175
Çardak ve Babadağ'da kura ile TOKİ konutları sahibini buldu
 
Çardak ilçesinde yapılan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın (TOKİ) yaptığı 187 adet konut ve 5 iş yeri için kura çekimi yapılarak hak sahiplerine dağıtıldı. Çardak Belediyesi Konferans salonundaki törene, Ak Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, Denizli Milletvekilleri Ahmet Yıldız, Nilgün Ök, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Çardak Belediye Başkanı Ak Partili Hüsnü Yılmaz katıldı. Geçtiğimiz ağustos ayında yaşanan deprem nedeniyle depremde evi hasar görenlerin öncelikli olduğu çekilişte 187 hak sahibi konut sahibi oldu.
 
Babadağ’da da 189 konut kura ile sahiplerini buldu. Babadağ Spor Salonundaki kura çekiminde sosyal mesafe kurallarına göre yapılan kurada vatandaşlar konut sahibi olmanın heyecanını yaşadı. Kura çekimi sonrası kent ve ilçe protokolü evlerde incelemelerde bulundu.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Babadağ’da iki heyelan meydana geldi, bir...
Denizli’nin heyelanlarla gündeme gelen ilçesi Babadağ’da iki ayrı heyelan meydana geldi. Göveçlik-Denizli...

Haberi Oku