Babadağ:
banner175
Vali Hasan Karahan'dan Babadağ ziyareti
İlk olarak Babadağ Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Vali Hasan Karahan, burada Kaymakam Vekili Hatice Cemre İncesu ve diğer ilçe protokol üyeleri tarafından karşılandı. Karşılamanın ardından Kaymakamlık Makamına geçen Vali Karahan, Kaymakam Hatice Cemre İncesu’dan ilçenin ve kamu yatırımlarının son durumu hakkında bilgi aldı.
 
Vali Karahan, Babadağ İlçe ziyaretinde, Babadağ Ahmet Nazif Zorlu Fen Lisesini ziyaret etti. Okul Müdürü Faruk Eken’den okulun genel durumu ve başarısı hakkında bilgiler alan Vali Karahan daha sonra öğretmenlerle biraraya geldi. Son olarak sınıfları gezen Vali Karahan öğrencilerle sohbet etti.
 
 Daha sonra Babadağ Belediyesi’ne geçen Karahan Babadağ Belediye Başkanı Salim Demirezen'i ziyaret ederek, Belediyenin ilçede gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgi aldı.
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Babadağ’da iki heyelan meydana geldi, bir...
Denizli’nin heyelanlarla gündeme gelen ilçesi Babadağ’da iki ayrı heyelan meydana geldi. Göveçlik-Denizli...

Haberi Oku