Baklan:
banner175
Av tüfeğiyle komşusunu öldürdü
Olay, dün saat 21.00 sıralarında, Çataloba Mahallesi'nde meydana geldi. İşsiz olan ve sürekli alkol aldığı öne sürülen Yunus Karaaslan, daha önce bilinmeyen bir nedenle tartıştığı komşusu Feridun K. 'nin evinin önüne gidip, bağırmaya başladı. Yaşanan küfürleşmenin ardından Feridun K. evinden aldığı ruhsatsız av tüfeğiyle Karaaslan'ı göğsünden vurarak yaraladı. Karaaslan, çağırılan ambulansla, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Karaaslan, yapılan müdahaleye karşın kurtarılamadı. Feridun K. ise gözaltına alındı.
 
Çal ilçesinde 8 asırdır yapılan sudan koyun atlatma yarışmasında, 2017 yılında 3'üncü olduğu belirtilen Feridun K.'nin emniyetteki sorgusu sürüyor.
DHA / Baklan - Ramazan ÇETİN
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Baklan’da Teke ve Boğaziçi camileri restore...
Baklan’da asırlardır ayakta duran, önemli nakış işlemeli camilerden Teke ve Boğaziçi camileri restore...

Haberi Oku