Baklan:
banner175
Baklan'da kiralık tarla yüzünden cinayet
Olay Baklan Dağal’da meydana geldi. Fransa’da yaşayan Mehmet D, iddiaya göre tarlasını işlemesi için kardeşi Salih D.’ye 5 yıllığına kiraladı. Tarlanın kendisine de kiralandığını ileri süren Cafer Kayhan ile Salih D. arasında tarla yüzünden daha önce tartışma çıktığı ve kavga ettikleri de öğrenildi.
 
Dün öğleden sonra da yaşanan tartışmanın ardından Cafer Kayhan, kamyonetiyle Salih D.’nin yanına gitti. Bu sırada yaşanan tartışmanın ardından Salih D., yanındaki av tüfeğiyle kamyonetin sürücü bölümünde oturan Cafer Kayhan’a üç el ateş etti.
Aldığı saçma yaralarıyla Kayhan hayatını kaybederken, kamyonet de hareket etti. Üzüm bağı tarlasına giren kamyonet yaklaşık 100 metre ilerledikten sonra çamura saplanarak durdu. Olayın ardından Salih D. Baklan Jandarma Karakoluna giderek teslim oldu, cinayet işlediğini itiraf etti.
 
Olay yerine giden jandarma ekipleri, Kayhan’ın cesedini kamyonetin içinde buldu. Olayla ilgili yapılan incelemelerin ardından Kayhan’ın cesedi otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi adli tıp morguna kaldırıldı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Baklan’da Teke ve Boğaziçi camileri restore...
Baklan’da asırlardır ayakta duran, önemli nakış işlemeli camilerden Teke ve Boğaziçi camileri restore...

Haberi Oku