Baklan:
banner175
Baklan'da Teke ve Boğaziçi camileri restore edildi
Osmanlı’nın son dönemlerinde Baklan’da 1826 yılında ahşap taşıyıcılar kullanılarak inşa edilen nakışlı Teke Camisi ile Boğaziçi mahallesinde yaklaşık 7 asırdır ayakta duran Boğaziçi Camisi’nin restorasyonu tamamlandı. İki cami de tekrar ibadete açılırken, Vali Hasan Karahan, Baklan ziyaretinde camileri de gezdi.
 
Kaymakam Burak Dertlioğlu’nu ziyaret ederek ilçedeki programına başlayan Vali Karahan ardından sırasıyla Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı ve belediyeyi ziyaret etti.
 
Vali Karahan; restorasyonu tamamlanarak ibadete açılan Tekke Camii’ni ve 13. yüzyılın ortalarında, Denizli’nin Türkler tarafından fethi sırasında şehit düşen komutana ait olan Alp Eren Hüsamettin Gazi Türbesi’ni ziyaret etti.
 
Son olarak Valimiz Hasan Karahan, restorasyonu tamamlanan Boğaziçi Camii’nde incelemelerde bulundu.
 

banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Boğaziçi’nde imece usulü festival tadında...
Baklan ilçesinin Boğaziçi mahallesinde vatandaşların geçmişi yad etmek ve yeni kuşak ile eski kuşağın...

Haberi Oku