Baklan:
banner175
Başkan Osman Zolan'a, Baklan'da sevgi seli
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Baklan İlçesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Baklan programında ilk olarak Baklan Kaymakamı Burak Dertlioğlu’nu ziyaret eden Başkan Osman Zolan, daha sonra MHP Baklan İlçe Teşkilatı, AK Parti Baklan İlçe Teşkilatı ve Baklan Belediyesini ziyaret etti. Baklan Merkezde esnafları ve pazar yerini de ziyaret eden Başkan Osman Zolan, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ve sevgi gösterisiyle karşılandı. Bir süre vatandaşlarla sohbet edip hizmet ve yatırımları anlatan Başkan Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi tarafından Baklan’a kazandırılan Kültür Merkezi ve Sosyal Tesisi’nde de Baklanlılara hitap etti. Gece geç saatlere kadar devam eden Baklan programı kapsamında Başkan Osman Zolan, Dağal, Konak, Beyelli, Kavaklar, Hadim, İcikli, Boğaziçi ve Çataloba Mahallelerini de ziyaret ederek vatandaşları dinledi. Başkan Osman Zolan'a Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, AK Parti Baklan İlçe Başkanı Mehmet Emin Giral ve beraberindekiler eşlik etti.
 


“Sözlerimizi yerine getirdik”
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından çizilen büyükşehir portresine uygun çalışmalar sürdürdüklerini ifade eden Başkan Osman Zolan, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bize büyükşehir sistemini şöyle tarif etmişti: ‘Sadece şehirlerin merkezinin yükselmesi o ilin yükselmesi demek değildir. Şehirler topyekun ayağa kalkmalı, şehrin tamamının ihtiyaçları karşılanmalı ve sadece merkez çekim haline gelmemeli, her yerin güzellikleri değerlendirilmeli ve her yerde yaşayan vatandaşlarımızın ihtiyaçları karşılanmalıdır.’ Büyükşehir olduktan sonra, ilçe ilçe, köy köy dolaştık. Dedik ki; ‘Denizli’nin merkezinde ne varsa, ilçelerimizde o olacak. Hayal edilen, yapılamayan birçok işler yapılacak. Sizlere güler yüzle hizmet edeceğiz.' Vatandaşımıza hem güler yüzümüzü gösterdik, hem de hizmet ettik. Çok şükür, sözlerimizi yerine getirdik” diye konuştu.
 


“Yapılması gereken işler var”
 
Baklan’da Büyükşehir Belediyesi tarafından kazandırılan pek çok önemli hizmetler olduğuna dikkat çeken Başkan Osman Zolan, “Bugün Baklandayız, yaptığımız devasa işler var. Daha hayallerimiz, yapılması gereken işler var. Birlikte el ele, omuz omuza bu işleri yapa yapa devam edeceğiz. Denizli şu anda parmakla gösterilen bir şehir haline gelmiştir" dedi. Başkan Osman Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bizim amacımız Denizli ve tüm ilçelerimizde insanlarımızın mutluluğunu ve huzurunu sağlamak. Bizim ortak sevdamız Denizli. Bize güvenen insanların güveninin boşa çıkarmamak için, bize destek veren insanların desteklerini boşa çıkarmamak için, onların başını öne eğdirmemek için, gece gündüz çalıştık. Birlikte çalıştık. Her gelişimizde güzelliklerin altına imza attık. Şükürler olsun, yüz akıyla, onurla, gururla gelebiliyoruz. Geldiğimizde de güzelliklerle ve sevgiyle karşılanıyoruz. Yürüyüşümüz bu şekilde olacak."
 
“Kazanan Denizlimiz olsun”
 
"Ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz" anlayışı ile çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Başkan Osman Zolan, “Bizim aynamız yaptığımız işlerimizde gözükmektedir. Baklan ve ilçelerimizde, şehrin merkezinde gözükmektedir. İstiyoruz ki Denizlimizin yarını bugünden daha güzel olsun. Denizlimiz hep yukarıya gitsin, bizim derdimiz davamız o. Başka bir amacımız, gayemiz yok. Ortak Sevdamız Denizli. Sevdamız uğruna gece gündüz koşmaya hazırız. İnşallah kazanan Denizlimiz ve vatandaşlarımız olsun. Denizlimizin yarını bugünümüzden daha güzel olsun. İnşallah birlikte güzellikler yapmaya ve destan yazmaya devam edeceğiz” dedi.      
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Baklan’da Teke ve Boğaziçi camileri restore...
Baklan’da asırlardır ayakta duran, önemli nakış işlemeli camilerden Teke ve Boğaziçi camileri restore...

Haberi Oku