Baklan:
banner175
Çocuk tacizi çöpten çıktı
Antalya Manavgatta, hayatını atıklardan kazanan bir çöpçü poşet içinde harici bellek bulup, içinde çocuk istismarı görüntüleri olduğunu görünce polise teslim etmişti.
 
Polisin yaptığı incelemede görüntülerin Çal Denizler’deki bir bakkal dükkanında çekildiği tespit edildi. Bakkalın sahibi ve görüntüleri çektiği iddia edilen 35 yaşındaki H.A.’nın iki kız çocuğa tacizden tutuklanarak Kocabaş Cezaevine gönderildiği öğrenildi.
 
Çöpte bulunan ve H.A.’nın gizli kamerayla çektiği görüntülerde, bakkala gelen çocukları elle taciz ettiği görüntülerin bulunduğu iddia ediliyor. Görüntülerde H.A.’nın yüzünün açık şekilde görüldüğü, bakkala gelen normal müşterilerin de kayıtlarının bulunduğu öğrenildi.
 
Tacizden cezaevinde bulunan H.A.’nın dosyasına bu görüntülerin nasıl etki edeceği ve görüntülerdeki çocukların ailelerinin şikayetçi olup olmayacağı ise henüz öğrenilemedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
C.G. 7 yıl önce

merhaba arkadaşlar iğrenç olay hakkında tespitte bulunmuşsunuz da denizler mahallesinin baklan ilçesi değil çal ilçesine bağlı olduğunu iletmek isterim. bir haber bu kadar araştırılmadan yayınlanmamasını isterdim. bir takipçiniz olarak haberin düzeltilmesini isterim...

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Baklan’da Teke ve Boğaziçi camileri restore...
Baklan’da asırlardır ayakta duran, önemli nakış işlemeli camilerden Teke ve Boğaziçi camileri restore...

Haberi Oku