Baklan:
banner175
Yağmur, Baklan'da hayatı felç etti
Edinilen bilgilere göre akşam saatlerine sağanak şeklinde başlayan yağmur fırtınaya döndü.  Şiddetini artırarak önce kuvvetli yağışa dönen sonra da dolu olarak yağan yağmur kısa sürede ilçeyi teslim aldı. Kuvvetli yağmura hazırlıksız yakalanan Baklan halkı, kendilerini bir anda sel sularının içinde buldu. Yarım metreyi bulan sel suları evleri harabeye döndürürken ahırlarda hayvanlar mahsur kaldı. Dolu yağışı ise ilçede ekili alanlara zarar verdi.
 
Denizli Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri ve AFAD, ilçede çalışmalara başladı. Baklan İlçesi Kirazlı Mahallesi’ndeki birçok evin yanı sıra ahırlara sel baskınına uğradığı ve özelikle hayvanların çok kötü durumda olduğu ileri sürüldü. Afettin adeta yıktığı Baklan’da hayat felç olurken ekili alanların büyük zarar gördüğü vurgulandı. Can kaybının olmadığı için büyük maddi zarar meydana geldi. (Kaynak: Objektif20.com)
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Baklan’da Teke ve Boğaziçi camileri restore...
Baklan’da asırlardır ayakta duran, önemli nakış işlemeli camilerden Teke ve Boğaziçi camileri restore...

Haberi Oku