Bekilli:
banner175
Bekilli'de değişim heyecanı var
AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Cumhur İttifakı’nın belediye başkan adaylarına destek amacıyla çıktığı ilçe turlarını sürdürüyor. Bu kapsamda, Cumhur İttifakı’nın AK Partili Bekilli Belediye Başkan Adayı Mustafa Çoban’a destek olmak amacıyla Bekilli ilçesine giden Milletvekili Şahin Tin, ilgiyle karşılandı.
 
AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, ilk olarak Seçim Koordinasyon Merkezi’nde vatandaşlara seslendi. Ardından mahalle ziyaretlerine çıkan Milletvekili Şahin Tin, Bükrüce, Gömce ve Sırıklı’da vatandaşlarla bir araya geldi. Milletvekili Şahin Tin, ilçe merkezine dönüşte de esnaf ziyaretleri yaptı.
 
“BEKİLLİ DEĞİŞİM İSTİYOR”
 Bekilli’nin artık AK Parti belediyeciliğini yeniden yaşama vaktinin geldiğini belirten Milletvekili Şahin Tin, “Bu iradeyi Bekilli halkında da gördüm. Değişim konusunda heyecanlı ve kararlılar. Bekilli’ye elbette genel idare kalemlerinden birçok hizmetimiz oldu. Ancak, Denizli Büyükşehir Belediyesinin yaptığı hizmetler dışında belediyecilik anlamında ilçe merkezinin ve mahallelerinin yeterince hizmet alamadığını üzülerek görüyoruz. Çünkü belediyecilik vizyon ve donanım gerektiriyor. Bu vizyon ve donanıma sahip kadrolar da AK Parti’de var. İnşallah yeni dönemde Bekilli’mizi AK Partili Belediyecilik ile tanıştıracağız. Bekillili hemşehrilerimiz, 31 Mart’ta tercihini değişimden yana kullanacaklar. Kaybettikleri yılları telafi etmek için bu kez, Cumhur İttifakı’nın güç birliğine, AK Parti belediyeciliğine oy verecekler” dedi.
 
“BUNLAR YA CAHİL, YA DA İHANET İÇİNDE”
İlçe halkıyla buluşmalarında Cumhur İttifakı’nın kurulma gerekçelerinden en önemlisi olan Türkiye’nin bekası noktasında tehditleri de anlatan AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, “Birileri çıkmış; ‘Sadece yerel seçim yapıyoruz. Bunun Türkiye’nin bekası ile ne alakası var?’ diyorlar. Ya cahiller, ya da ihanet içindeler. Bunun başka bir açıklaması olamaz. Türkiye’nin bekasının teminatı olan AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin birlikteliğini yıkmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Ekonomimizi spekülatif müdahalelerle sarsmaya çalışıyorlar. Coğrafyamızdaki emellerini gerçekleştirmek için AK Parti ve MHP’nin olmadığı bir Türkiye istiyorlar. Türkiye’nin beka tehlikesi olmadığını söyleyenler, bunların farkında değil mi? Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında vatanımızın doğu ve güneydoğu bölgesinden ‘Kürdistan’ diye bahseden hainlerin küstahlığını duymuyorlar mı? Yoksa duymak mı istemiyorlar. Onlarla işbirliği içinde oldukları için mi, seslerini çıkaramıyorlar. Halen ülkücü olduklarını iddia eden arkadaşlar, ortağı oldukları ittifakın destekçisi olan terörist sevici partiden neden rahatsız değiller. Bu birlikteliği nasıl içlerine sindirebiliyorlar. Bu işte bir bit yeniği var. Bu işte ya cehalet, ya ihanet ya da kişisel çıkarlar var” diye konuştu.
 
“MUSTAFA ÇOBAN KARDEŞİM SİZE EMANET”
Cumhur İttifakı’nın AK Partili Belediye Başkan Adayı Mustafa Çoban’ı Bekilli halkına emanet eden Milletvekili Şahin Tin, “Bekilli’den gönül huzuru içinde ayrılıyoruz. Gördük ki; Cumhur İttifakımızın adayı Mustafa Çoban kardeşime büyük bir destek ve teveccüh var. 31 Mart’ta Bekilli’den müjdeli haberi alacağımıza inancımız tamdır. O zamana kadar Mustafa Çoban kardeşimi Bekillili hemşehrilerime emanet ediyorum. İnşallah Bekilli’miz önümüzdeki dönemde hak ettiği belediye hizmetini AK Partili bir belediye olarak alacaktır. Milletimiz müsterih olsun, belediyecilik işi bir gönül işidir, bu gönüle sahip hizmet insanları da Cumhur ittifakına mensup partilerde yani AK Parti ve MHP’dedir” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir DESKİ, 4 mahallenin daha su sıkıntısını...
Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Bekilli İlçesinin Kutlubey, Deşdemir, Çamköy, Köselli Mahallelerinde...

Haberi Oku