Bekilli:
banner175
Büyükşehir personeli hemşire darp edildi
Olay, bugün Denizli'nin Bekilli ilçesi Çoğaşlı Mahallesi'nde yaşandı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım ve Sağlık Merkezi'nden rutin bakım ve sağlık hizmeti alan vatandaşlar, Çoğaşlı meydanında kurulan sandıklarına gidip oy kullanabilmek için yardım istedi. Denizli'nin tamamında oy kullanabilmek için yardım talebi eden vatandaşlara yardımcı olan Denizli Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım ve Sağlık Merkezi, Çoğaşlı Mahallesi'ne de ekip çıkarttı. Ekip vatandaşlık görevini yerine getirmek isteyen hastaları alıp Çoğaşlı Meydanı'nda kurulan sandıklarına götürdü. Vatandaşlar oy kullanmaya giderken, ekibin başında bulunan hemşire Şeyma Girgin, CHP'li sandık görevlisi olduğunu söyleyen H.Ç. ve yakınlarının ağır küfür ve hakaretlerine uğradı.
 
ŞİKAYETÇİ OLDU
Olayın büyümesi üzerine bir grup, Hemşire Girgin'in üzerine yürüyerek darp etti. Kolunda çizikler ve vücudunda morluklar oluşan Şeyma Girgin, jandarmanın müdahalesi ile olay yerinden uzaklaştırıldı. Darp raporu alan Girgin, jandarmaya giderek ifade verdi, kendisini darp edenlerden şikayetçi oldu. Şeyma Girgin, sandık bölgesine geldiklerinde CHP'li sandık görevlisi olduğunu söyleyen H.Ç. ve yakınlarının küfür ve hakaretlerine maruz kaldıklarını anlatarak, halkı da kışkırttıklarını söyledi.
 
HASTALAR OY KULLANDIĞI İÇİN OLAY YERİNİ TERK ETMEDİLER
Denizli'nin her yerinden gelen benzeri yardım taleplerine karşı görevde olduklarını ifade eden Girgin, "Sandık kurulan bölgeye geldiğimizde 'gidin köyümüzden' dediler. Hastamız içeride oy kullandığı için oradan ayrılamadık. Daha sonra CHP'li sandık görevlisi olduğunu söyleyen H.Ç. ve yanındakilerin ağır küfür ve hakaretlerine maruz kaldım, halkı kışkırttılar. Bir grup üzerime yürüyüp beni darp etti. Hepsinden şikayetçi oldum. Biz hastalarımızın vatandaşlık görevini yerine getirmesi için yardımcı olduk" dedi. 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir DESKİ, 4 mahallenin daha su sıkıntısını...
Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Bekilli İlçesinin Kutlubey, Deşdemir, Çamköy, Köselli Mahallelerinde...

Haberi Oku