Beyağaç:
banner175
Başkan Zolan Beyağaçlılarla buluştu
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ilçe gezileri kapsamında Beyağaç halkı ile buluştu.  Yoğun ilgi ve sevgi gösterileri ile karşılanan Başkan Zolan, ilçede Büyükşehir Belediyesi yatırımlarını inceleyerek vatandaşların dertlerini dinledi.
 

Burada AK Parti İlçe Teşkilatı ile bir araya gelen Başkan Zolan daha sonra Beyağaç Kaymakamı Necdet Özdemir ve Beyağaç Belediye Başkanı Mustafa Akçay'ı ziyaret etti. İlçe pazarında vatandaşlarla kucaklaşan Başkan Zolan esnafa hayırlı işler diledi. Denizli Büyükşehir Belediyesinin ilçelerde yapımına hızla devam ettiği kilit parke taşı yatırımlarını anlatan Başkan Zolan, “Beyağaç'ta üst yapı çalışmamız hızla devam ediyor.  İnşallah 2017 yılının sonuna kadar tüm mahallelerimizdeki üst yapı çalışmalarımızı tamamlayacağız” dedi.
 
“Verdiğimiz sözleri yerine getiriyoruz”
 
Uzun yıllar beklenen Beyağaç- Muğla yolunun tamamlandığını hatırlatan Başkan Zolan, "Biz verdiğimiz sözleri tek tek yerine getiriyoruz. Beyağaç merkezdeki alt yapı çalışmalarımızın bitmesi ile beraber güzel bir üst yapı da yapmak istiyoruz. Vatandaşlarımızın rahat, konforlu bir yaşam sürmesi için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.
 


"Patron millet olacak"
 
16 Nisan'da yapılacak referandumun Türkiye'nin istikrarı için çok önemli olduğunu kaydeden Başkan Zolan sözlerini şöyle sürdürdü: "Millet kime itibar ederse, kime güven duyarsa ona oyunu verecek. Bu kararı verecek olan millettir. Artık patron millet olacak. Ekonomik anlamda güç sahibi olanlar hükümetleri indirip, yeni hükümet kurduramayacak. "
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ormanda yolsuzluk: Müdür ve kooperatif başkanı...
Beyağaç’ta, orman kesimi işlerinde yolsuzluk yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 5 şüpheliden,...

Haberi Oku