Bozkurt:
banner175
157 artçı sarsıntı meydana geldi, yaralılar taburcu oldu
Açıklamaya göre, bölgedekilerin barınmadan beslenmeye tüm ihtiyaçlarının karşılandığı, oluşabilecek nakdi gereksinimler için 500 bin TL ödenek gönderildiği dile getirildi. Bölgeye gönderilen çadır sayısı 525'e çıkartıldı. Açıklamada ayrıca, depremden sonra hastanelere başvuran kişi sayısının 92 olduğu bunlardan da 85'inin taburcu edildiği, 7'sinin ise halen tedavisinin sürdüğü aktarıldı. Türk Kızılay'ı da, bölgede 2 bin kişilik kahvaltı ve bin kişilik sıcak yemek dağıtımı yaptı.
 
157 ARTÇI SARSINTI
Depremden sonra bölgede bugün saat 13.00'e kadar büyüklükleri 0, 8 ile 3,7 arasında değişen toplam 157 artçı meydana geldi. Bölgede, 14 kurum ve kuruluşun katkısıyla sürdürülen çalışmalarda 475 kişilik personelin görev aldığı, 44 araç, 27 ambulans, 2 sıcak yemek aracı, 4 jeneratör ve helikopter kullanıldığı ifade edildi. Deprem alanlarında 50 kişilik 25 ekiple de hasar tespit analizleri yapılıyor, depremi yaşayanlara destek olmak için 10 kişilik psikososyal destek ekibi çalışıyor. AFAD'dan yapılan açıklamada halkın hasarlı yapılara kesinlikle girmemeleri uyarısı da yer aldı.
Taylan YILDIRIM/BOZKURT - DHA
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, dezenfektan...
Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, koronavirüs ile mücadelede önemli bir yer tutan dezenfektan üretimi...

Haberi Oku