Bozkurt:
banner175
Bozkurt Belediye Başkanı Çelik SODEM yönetimine girdi
Üyeleri arasında ve diğer paydaşlar ile iletişim kanalı kurarak ortak bir işbirliği platformu oluşturan SODEM, ihtiyaç duyulan kurumlar ile uluslararası ve ulusal siyasi, sosyal, kültürel diyalogun geliştirilmesi ve yürütülmesini sağlar. AB’li ve ulusal ortaklar ile kaynakların beraber mobilize edilmesi ve stratejik ortaklıklar yürüten SODEM, ulusal ve uluslararası platformlarda etkinliğini sürdürmeye devam ediyor. 

Yapılan olağan genel kurul toplantısında SODEM ve SODEM-SEN’in Başkanlığına İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç SOYER başkan seçildi. Yeni seçilen yönetim kurulunda Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Kadıköy Belediye Başkanı Serdil Dara Odabaşı, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat ve Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz yer aldı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı, SODEMSEN Ve SODEM Yönetim Kurulu Başkanı Tunç Soyer, SODEM genel kurulunda yaptığı konuşmada dünya kentleri arasındaki ilişkilerin, ekonomik büyüme ve refah üretecek biçimde , hızla dönüşüp gelişmekte olduğunu anlattı. Sosyal demokrat belediyelerin ve kentlerinin yurtdışında daha çok tanıtılması ve iş birliği fırsatlarından daha çok faydalanabilmesi gerektiğinin altını çizen SOYER, etkin yürütülen kent diplomasisi faaliyetlerinde SODEM’in büyük bir katkı sunduğunu, bu çabanın daha da büyütülerek genişletileceğini dile getirdi

Bu göreve seçilmesinden ötürü büyük mutluluk duyduğunu belirten Başkan Çelik, “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu yerel yönetimlerin kendi aralarındaki diyalog ve işbirliğine inanılmaz derece önem veriyor. SODEM ve SODEM-SEN’in kuruluş ilkesi de budur. İlçemizde yapmış olduğumuz projelerimizin takip ve takdir edilmesi, bu göreve seçilmemizdeki en büyük etkendir. Bizleri bu göreve layık gören herkese buradan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, dezenfektan...
Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, koronavirüs ile mücadelede önemli bir yer tutan dezenfektan üretimi...

Haberi Oku