Bozkurt:
banner175
Bozkurt'a düğüne giden adam, balkondan düşüp öldü
Olay, Bozkurt ilçe merkezinde bu sabaha karşı meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, evinin bulunduğu Honaz Karaçay’dan bir yakınının düğünü için Bozkurt’a giden 52 yaşındaki Zekai Kutlu, saat geç olunca eve dönmek yerine bir yakının evine misafir oldu.
 
Havanın sıcak olduğunu ve balkonda uyumak istediğini söyleyen Kutlu, balkona geçti. Sabah işe gelen fırın işçileri, yerde cansız yatan birini görünce polisi aradı. Polis, yerde yatan kişinin öldüğünü tespit etti ve inceleme başlattı. Cenazenin Zekai Kutlu’ya ait olduğu belirlendi.
 
Kutlu’nun cenazesi otopsi için adli tıp morguna kaldırılırken, üçüncü kattan aşağı nasıl düştüğü araştırılıyor.  Öte yandan Kutlu’nun Ak Parti Denizli Gençlik Koları İl yönetim Kurulu üyesi Abdurrahman Sağlık’ın kayınpederi olduğu öğrenildi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, dezenfektan...
Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, koronavirüs ile mücadelede önemli bir yer tutan dezenfektan üretimi...

Haberi Oku