Bozkurt:
banner175
Bozkurt'a küçük sanayi sitesi
Esnafla toplantı yapan Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, sanayi sitesi alanının kurulması için gerekli mercilerden izinleri aldıklarını söyleyerek, altyapı çalışmalarına başlayacaklarını belirtti.
 
Çelik, sanayi esnafına bu sitenin yapılabilmesi için kooperatifleşmeleri gerektiğini belirterek, “Biz burada sizin mutluluğunuz için varız. Bizler çözüm makamıyız. İvedilikle bir kooperatif kuracağız ve bu sayede sanayi sitemizi en yakın zamanda kurup, sizlerin daha iyi şartlarda hizmet vermenizin önünü açacağız. Birlik içerisinde hareket edersek her sorunun üstesinden kolaylıkla gelebiliriz. Bugün ilk adımı hep birlikte atmış bulunuyoruz. Hepimize çok iş düşüyor. Biz üstümüze düşen tüm sorumluluğu alıyoruz” dedi.
 
Toplantıya, Denizli Dokumacılar Esnaf Odası Başkanı Cemal Tuna, Denizli Dokumacılar Esnaf Odası Başkan Yardımcısı Şakir Katrancı, Bozkurt Esnaf Odası Başkanı Erdal Sönmez, Bozkurt Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Yardımcısı Levent Aydemir, Skylax LTD. ŞTİ. Genel Müdürü Muhammet Aydın, Mali Müşavir Samim Caner ve çok sayıda sanayi esnafı katıldı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, dezenfektan...
Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, koronavirüs ile mücadelede önemli bir yer tutan dezenfektan üretimi...

Haberi Oku