Bozkurt:
banner175
Bozkurtlu güreşçilerden derece
Bozkurt Spor Lisesi ve Bozkurt Belediyespor Kulübü koordinasyonunda çalışmalara devam eden sporcular Denizli genelinde yapılan güreş turnuvasından 7 madalya ile döndü. Aynı zamanda Bozkurt Belediyespor Kulübü sporcusu olan öğrenciler Berkant Yıldırım, Muhammet Karakuş katıldıkları turnuvadan altın madalya ile dönerken, Celal Arslan, Mustafa Solmaz gümüş madalya kazandı.  İlçelerini gururlandıran gençlerden Diyar Daşkın, Gökalp Hızlı bronz madalya almaya hak kazandılar.
 
2018-2019 Ayrıca Okul Sporları Engelliler Güreş Turnuvası’nda Bozkurtlu Berkcan Coşkun serbest stil dalında Denizli ikinciliği ile gümüş madalya almaya hak kazandı.
 
BAŞKAN ÇELİK’TEN TEBRİK
Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik konuyla ilgili Bozkurtlu gençlerin kendisini gururlandırdığını ve sporculara her zaman destek olacağını söyledi.
Başkan Çelik “Bu güzel başarı ile adını duyuran Bozkurt Belediyespor’un ve sporcularının daha büyük başarılar ile yola devam edeceğinden şüphem yok. Elde edilen başarıda emeği geçen Bozkurt Spor Lisesi öğretmeni Ferhat Pekel, güreş eğitmeni Aydın Hüseyinoğlu ve değerli öğrencileri bir kez daha tebrik ediyorum’’ dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, dezenfektan...
Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, koronavirüs ile mücadelede önemli bir yer tutan dezenfektan üretimi...

Haberi Oku