Bozkurt:
banner175
Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan: Yaraları saracağız
Denizli'nin Bozkurt ilçesinde meydana gelen depremin ilk dakikalarından itibaren Denizli Büyükşehir Belediyesinin ilgili tüm birimleri deprem bölgesine sevk edildi. Denizli Büyükşehir Belediyesinin İtfaiye, Fen İşleri, Park ve Bahçeler ile Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ve  Büyükşehir DESKİ Genel Müdürlüğü ile Evde Bakım ve Sağlık Merkezi ekipleri deprem bölgesine hareket etti. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da depremin hemen ardından Bozkurt ilçesine gitti. İlk olarak Bozkurt merkezde incelemelerde bulunan Başkan Osman Zolan, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
 


Tüm ekipler alanda
 
En büyük tesellilerinin can kaybının olmaması olduğunu kaydeden Başkan Osman Zolan, depremin şiddetinin yüksek olduğunu ifade etti. Son olarak Acıpayam ilçesinde benzer bir deprem yaşandığını hatırlatan Başkan Osman Zolan, şöyle konuştu: "Büyükşehir Belediyesi olarak ilgili tüm ekiplerimizi depremin ilk anından itibaren bölgeye sevk ettik" dedi. Büyükşehir İtfaiyesinin tüm ilçelerde mevcut olduğunu kaydeden Başkan Osman Zolan, "Bozkurt ilçemizde tedbir amaçlı elektrikler kesildi. Depremden etkilenen tüm mahallelerimizde başta itfaiye teşkilatımız olmak üzere tüm birimlerimiz bölgeyi inceliyor, gerekirse müdahale ediyor."
 


"Depremin yaralarını en kısa sürede saracağız"
 
"Denizlimize geçmiş olsun" dileğinde bulunan Başkan Osman Zolan, "Depremin yaralarını en kısa sürede saracağız inşallah. Vatandaşlarımızın yanındayız. Denizli Valiliğimiz, Denizli Büyükşehir Belediyemiz, AFAD, Kızılay ve ihtiyaç duyulan tüm kurumlar burada. Hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını gidermek için çalışmalara başladık. Küçük yaralanma gibi olumsuzluklar var ancak çok şükür şu ana kadar can kaybı yok. Bu da bizi mutlu ediyor. Vatandaşlarımızdan isteğim hasarlı binalara girmemeleri" dedi. Başkan Zolan'ın Bozkurt'un ardından depremin yaşandığı Çardak ilçesinde de incelemede bulunacağı ifade edildi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, dezenfektan...
Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, koronavirüs ile mücadelede önemli bir yer tutan dezenfektan üretimi...

Haberi Oku