Bozkurt:
banner175
Çinli turist kafilesi Bozkurt'ta kaza yaptı
Bozkurt girişindeki kaza, sabah erken saatlerde meydana geldi. Pamukkale’den Kapadokya’ya gittiği öğrenilen otobüs ilçe girişinde kaygan zemin nedeniyle yan yattı. Bir turist başını çarpma nedeniyle yaralanarak ambulansla hastaneye kaldırıldı.
 
Kaza yerine ilk gidenlerden biri de Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik oldu. Çelik, kazadan yara almadan kurtulan sturistleri Belediyede makam odasında ağırlayan Çelik, “Çin Halk Cumhuriyetinden Denizli ilimize ziyarete gelen turistlerimiz İlçemiz girişinde hava şartlarından dolayı talihsiz bir şekilde trafik kazası geçirmişlerdir. Bu sebeple misafirimizi belediyemizde ağırladık. İlgili birimlerle gerekli görüşmeleri yaparak turistlerimizi problemsiz yolcu ettik” dedi.

banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, dezenfektan...
Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, koronavirüs ile mücadelede önemli bir yer tutan dezenfektan üretimi...

Haberi Oku